Bliv fri for kalk med BWT blødgøringsanlæg

– BGJ VVS skaber kalkfrie badeværelser i Skive og omegn

Silkeblødt vand-BWT blødgøringsanlæg

Bliv fri for kalk på badeværelse, køkken m.m.

BWT er vores partner inden for blødgøringsanlæg, hvor du ved bestilling af et BWT AQA Basic eller BWT AQA Life, kan opnå silkeblødt og kalkfrit vand i hele boligen. Hvis du er træt af at køkkeninstallationerne kalker til eller at fjerne kalk fra fliserne i brusekabinen, så skal du have et blødgøringsanlæg fra BWT.

Et blødgøringsanlæg installeres lige efter vandmåleren i din bolig. Blødgøringsanlægget fås i flere størrelser og varianter, så det er vigtigt at du rådfører dig hos os, så du sikrer den rette dimensionering til husstandens vandforbrug, forbrugsmønster og behov.

Alle blødgøringsanlæg fra BWT har DVGW certifikat (Deutsche Verein des Gas und Wasserfaches), som betyder at de er godkendt til koldt drikkevand i Danmark.

Vil du høre mere om anlæg til kalkfrit vand? Det eneste du skal gøre, er at kontakte BGJ VVS på tlf. 20 90 52 25. Vi er klar til at hjælpe dig og sørge for en mere kalkfri tilværelse, som er godt for både miljøet og hele familien.

Fordele ved kalkfrit vand:

  • en mærkbar blød, fløjlsagtig hud og smukt, skinnende hår.
  • dine hudpleje- og hårprodukter optages langt bedre, samtidig med at de holder længere.
  • lækre bløde håndklæder og morgenkåber uden brug af skyllemiddel.
  • dine håndklæder og dit tøjs levetid forlænges, da kalk både slider og skader farver.
  • du kan bruge din tid på andet end at fjerne kalk på fliser, vandhane, bruser, spejl og i toilettet.
  • du sparer penge på rengøringsmidler, vaskepulver og sæbe.
  • dine installationer og apparater lever længere - eksempelvis el-kedlen og kaffemaskinen.
  • mindre energiforbrug.

Godt for dig, din familie og miljøet!

Hvis du har meget kalk i vandet, bruger du mere energi, fordi dine installationer og apparater er kalket til. Og dermed bruger du også flere kemikalier for at slippe af med kalken i form af kalkfjerner, sæbe, skyllemiddel mm. For slet ikke at tale om den tid du bruger på at fjerne kalken fra dine fliser og sanitet. Stop med at afkalke din elkedel og kaffemaskine.

Nu kan du faktisk komme kalken til livs med et blødgøringsanlæg. Med blødgjort vand kan du bl.a. slippe for de mange kemikalier, bruge tid på at fjerne kalkrander i toilettet og rense brusehovedet for kalk. Og du vil opleve at din hud og hår bliver lækker blød, ligesom du også får blødere vasketøj, helt uden brug af skyllemiddel. Håndklæder og tøj har godt af kalkfrit vand da det slider på farverne og holder håndklæderne bløde og behagelige.

Få levering og installation af BWT blødgøringsanlæg af lokal fagmand!

Klik her for at se vores BWT-løsninger i webshoppen