Gratis badtjek

God start på et nyt badeværelse

Hos Bjarne Jespersen - Bedre Bad i Skive, er et gratis Badtjek ganske uforpligtende for dig, men vi tager det seriøst. Ved booking at et gratis badtjek, kommer vi hjem til dig og vurderer dit nuværende badeværelse. Ud fra det, fortæller vi dig om de forskellige muligheder. For eksempel:

  • Udvidelse af dit badeværelse
  • Omlægning af eksisterende badeværelse
  • Totalrenovering af et eller flere badeværelser

Og endelig, tager vi en snak om dine ønsker og behov. Vi har mange års erfaring i at lave personlige badeværelser, der indeholder komfort og produkter i høj kvalitet. Vi mener at alle fortjener et personligt badeværelse, som opfylder de krav vi alle har til et godt og behageligt badeværelse, derfor hjælper vi vores kunder med at skabe deres drømmebadeværelse. Når man skal starte på et nyt projekt, kan det altid godt virke meget uoverskueligt i starten. Derfor kommer vi ud og danner os et overblik over, hvad det er du ønsker, og hvad mulighederne er. På denne måde kan vi lave en plan over, hvor det er vi skal starte og slutte. Vi vender efterfølgende tilbage med et uforpligtende tilbud.

Ting vi ofte tager med i beregningen i forhold til dit nye badeværelse er belysning på badeværelset, funktionaliteten, energiniveauet og dermed også miljøet. Book et gratis og uforpligtende badtjek hos din lokale Bedre Bad - Bedre Energi Specialist i Skive.

BOOK et gratis badtjek her: