Nyt badeværelse? Vi har totalløsningen

Bedre Bad Skive er din lokale specialist i badeværelse når det gælder udvidelse, omlægning og renovering. Vi løser dit badeværelsesprojekt gennem en totalløsning, hvor vi er tovholder på projektet fra start til slut.

Vores totalløsninger gør badrenovering let som aldrig før

Vi arbejder kun med totalløsninger. Det vil sige, at vores badløsninger inkluderer rådgivning til design, hjælp til badeværelsesplantegninger, levering af produkter og koordinering af øvrige håndværkere. Vi forlader heller ikke projektet før badeværelset står knivskarpt og er klar til at blive taget i brug.

Lad Bedre Bad - Bedre Energi Skive hjælpe dig med at gøre din drøm om et nyt badeværelse til virkelighed. Et veldesignet, velindrettet og nyt badeværelse kan glæde hele familien mange år fremover. Derudover forøger et nyt badeværelse boligens værdi.

Uanset hvad, så gælder det om at gøre dine ideer til virkelighed. Bedre Bad - Bedre Energi Skive skaber badløsninger, der opfylder præcis dine tanker og ønsker til, hvordan dit personlige badeværelse skal være, og samtidig sikrer vi, at løsningen er inden for de lovmæssige rammer ved brug af kompromisløst godt håndværk.

Bedre Bad - Bedre Energi Skive er din foretrukne samarbejdspartner. Kontakt os ved spørgsmål omkring dit nye badeværelse.

Større komfort og funktionalitet

Vi skaber dit lækre badeværelse og funktionelle bryggers med vores store erfaring i gennemtænkte løsninger. Opgaverne spænder vidt: Fra installation af en enkelt vandhane over installation af komplette varme- og ventilationsanlæg til totalløsninger af byggeprojekter. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor. Det handler om større komfort og bedre funktionalitet i hverdagen for dig.

bba2Dine ønsker og behov + vores faglige ekspertise

Få dine baddrømme opfyldt. Det starter med et gratis og uforpligtende badtjek hjemme hos dig. Her taler vi om, hvilke ønsker du har til et nyt badeværelse og hvilke behov det skal dække hver dag. Du får masser af inspiration fra de mange badeværelser, som vi har opført igennem tiden, så vi kombinerer dine baddrømme med vores erfaring og faglige ekspertise. Vi kan stå for totalentreprisen af badeværelset og tage hele ansvaret vedrørende renoveringen.

Vi anvender udelukkende kvalitetsprodukter fra vores samarbejdspartnere i vores badløsninger. Det er din sikkerhed for at få et unikt kvalitetsbadeværelse til glæde hver dag og som naturligvis overholder gældende love og normer for vådrum.

Bedre Bad - Bedre Energi Skive er Certificeret Vådrumsinstallatør, hvilket sikrer dig en håndværker med den nyeste viden indenfor området. Samtidigt er vi kontrolleret af Teknologisk Institut, der løbende tjekker at vi overholder alle de opsatte krav for vores arbejde, som er opsat af "Bedre Bad Akademiet".

Totalløsning gør det let for dig

Vores totalløsning / totalentreprise gør vejen let for dig, at få lavet nyt badeværelse i høj kvalitet. Du har én kontaktperson som sikrer, at det aftalte arbejde bliver ført ud i livet. Under hele renoveringen vil du altså ikke behøve at tage kontakt med nogen, udover din kontaktperson. Hvis noget skulle gå uventet under renoveringen, sørges der for at problemet bliver fikset, det skal du ikke tænke på.

Vi styrer hele processen med alle de håndværkere, som skal involveres for at dit badeværelse står klar som aftalt og til tiden. Du kan med andre ord læne dig tilbage og overlade arbejdet trygt i vores hænder - så skal du blot vente på at byggeriet står færdigt, så du endelig kan nyde et nyt dejligt badeværelse fyldt med kvalitet og velvære.

Det er din tryghed!

Gode råd til nyt badeværelse – helt gratis

Hør mere om mulighederne i dit hjem – kontakt os og aftal et uforpligtende og gratis møde. Vi vil gerne tage en snak over telefonen, men tit og ofte er det nemmere at komme ud og besøge dig i dit hjem. På den måde kan vi se alle komponenter og komme med nogle flere konkrete forslag til fornyelsen af dit badeværelse.

Bedre Bad Skive - din lokale badspecialist 

Vi er en del af Bedre Bad - Bedre Energi kæden, som består af autoriserede VVS-installatører over hele Danmark. Derfor har vi adgang til sparring gennem det stærke netværk. Derudover har vi også fokus på at sende vores dygtige og kompetente medarbejdere på kurser og videreuddannelser. Det er din garanti for, at vi altid er opdateret med den nyeste viden, uanset hvilket emne det måtte dreje sig omkring. Du er derfor sikret den bedste rådgivning hos Bedre Bad - Bedre Energi Skive.

Ring allerede i dag!

Kontakt os på tlf. 20 90 52 25 for en uforpligtende snak om badeværelsesprojektet.

Mangler du kvalitetsprodukter til badeværelset?

Er totalløsningen lige i den overdrevne ende at spektret og står du egentligt kun og mangler et fåtal af gode kvalitetsprodukter? Tjek vores webshop ud her! Ved bestilling kommer vi ud og montere produkterne. I webshoppen finder du alt til badeværelset; Møbler, spejle, lamper, toiletter, vaske, vandhaner m.m. og alle priser er inkl. levering og montering.