Sådan får du det badeværelse,
du har drømt om!

 

Uanset hvad, så gælder det om at gøre dine ideer til virkelighed. Bedre Bad - Bedre Energi Skive skaber badløsninger, der opfylder præcis dine tanker og ønsker til, hvordan dit personlige badeværelse skal være, og samtidig sikrer vi, at løsningen er inden for de lovmæssige rammer ved brug af kompromisløst godt håndværk. Bedre Bad - Bedre Energi Skive er din foretrukne samarbejdspartner. Kontakt os ved spørgsmål omkring dit nye badeværelse.

Større komfort og funktionalitet

Vi skaber dit lækre badeværelse og funktionelle bryggers med vores store erfaring i gennemtænkte løsninger. Opgaverne spænder vidt: Fra installation af en enkelt vandhane over installation af komplette varme- og ventilationsanlæg til totalløsninger af byggeprojekter. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor. Det handler om større komfort og bedre funktionalitet i hverdagen for dig.

bba2Dine ønsker og behov + vores faglige ekspertise

Få dine baddrømme opfyldt. Det starter med et gratis og uforpligtigende badtjek hjemme hos dig. Her taler vi om, hvilke ønsker du har til et nyt badeværelse og hvilke behov det skal dække hver dag. Du får masser af inspiration fra de mange badeværelser, som vi har opført igennem tiden, så vi kombinerer dine baddrømme med vores erfaring og faglige ekspertise. Vi anvender udelukkende kvalitetsprodukter fra vores samarbejdspartnere i vores badløsninger. Det er din sikkerhed for at få et unikt kvalitetsbadeværelse til glæde hver dag og som naturligvis overholder gældende love og normer for vådrum. Bedre Bad - Bedre Energi Skive, BGJ VVS er Certificeret Vådrumsinstallatør, hvilket sikrer dig en håndværker med den nyeste viden indenfor området. Samtidigt er vi kontrolleret af Teknologisk Institut, der løbende tjekker at vi overholder alle de opsatte krav for vores arbejde, som er opsat af "Bedre Bad Akademiet".

Totalløsning gør det let for dig

Vores totalløsning gør vejen let for dig, at få lavet nyt badeværelse i høj kvalitet. Du har en kontaktperson som sikrer, at det aftalte arbejde bliver ført ud i livet. Vi styrer hele processen med alle de håndværkere, som skal involveres for at dit badeværelse står klar som aftalt og til tiden. Du kan med andre ord læne dig tilbage og overlade arbejdet trygt i vores hænder - så skal du blot vente på at byggeriet står færdigt, så du endelig kan nyde et nyt dejligt badeværelse fyldt med kvalitet og velvære.

Det er din tryghed!

Gode råd – helt gratis

Hør mere om mulighederne i dit hjem – kontakt os og aftal et uforpligtende og gratis møde. Vi vil gerne tage en snak over telefonen, men tit og ofte er det nemmere at komme ud og besøge dig i dit hjem. På den måde kan vi se alle komponenter og komme med nogle flere konkrete forslag til fornyelsen af dit badeværelse.

Ring allerede i dag!

Kontakt os på tlf. 20 90 52 25

Læs mere her om, hvordan du sparer penge på dit energibudget og samtidig får et bedre indeklima.