Tegn og indret dit nye drømmebadeværelse

Gratis online tegneprogram

Her kan du selv prøve at tegne og designe dit drømmebadeværelse og få gode ideer til indretning af det nye bademiljøet. Tegneprogrammet, som er gratis, giver dig mulighed for at indrette badeværelset med nye badeværelsesmøbler, et bredt udvalg af badeværelsestilbehør, sanitet, fliser, farver og meget mere med udgangspunkt i dit eget baderum. Dermed får du mulighed for at gå på opdagelse i dit nye drømmebadeværelse, inden du sætter gang i hele processen.

Når dine ideer om et nyt badeværelse er klar, kan du med fordel sende dem til Bedre Bad - Bedre Energi Skive. Så vil du blive kontaktet og få en uforpligtende snak omkring dit design. Vi deler gerne ud af vores erfaring, inspiration og ideer til, hvordan dit badeværelse bliver endnu mere, end du havde drømt om. Samtidig får du en pris på, hvad det vil koste at renovere eller bygge dit nye badeværelse. Så er al praktisk information ligesom på plads. 

Lidt vejledning til at tegne dit nye badeværelse

Du kan begynde at tegne med tegneprogrammet det samme. Du vælger selv, i hvilken rækkefølge, du ønsker at visualisere dit nye bad. Når du synes, det begynder at ligne noget, kan du sende tegningen til dit lokale Bedre Bad-firma. Vi er klar med råd og vejledning ud fra dine egne ideer på tegningen, og vi kommer gerne med ekstra ideer til indretning af badeværelset. På alle stadier kan du vælge at se dit badeværelse ved at klikke på "3D oversigt".

Du kan også vælge at gemme din tegning undervejs, så du kan gå til og fra. Dette gør du under knappen "Fil", hvor du kan oprettet dig som bruger og dermed til hver tid logge ind og tegne videre.

I tegneprogrammet er der rigtig mange muligheder for interiør, rumopbygning og farver. Du kan f.eks. ser vores store udvalg af badeværelsesmøbler og badeværelsestilbehør, men det er stadig kun et lille udpluk af, hvad vi tilbyder. Har du andre ønsker end dem, du kan vælge her, så skriv det i kommentarfeltet til dit lokale Bedre Bad-firma. Så tager vi højde for det.

Rigtig god fornøjelse med at tegne dit nye badeværelse!

Tegn dit eget badeværelse online - gratis tegneprogram