Energivejledning

– Din garanti for professionel energirådgivning

Bedre Bad - Bedre Energi Skive er din lokale specialist, når det drejer sig om professionel energivejledning. Vores medlemsskab i Bedre Energi er din garanti for professionel rådgivning inden for energi.

Hos os er du sikret rådgivning baseret på den nyeste viden, og vores løsninger er baseret på den nyeste teknologi. Dermed er du garanteret sikker drift og besparelser mange år ud i fremtiden.

Certificeret Energivejleder

Som Certificerede Energivejledere kan vi garantere rådgivning, der er baseret på en professionel og faglig vurdering. Vi er nemlig fuldstændig uafhængige af energiselskaberne, hvilket gør at vi kan rådgive dig om præcis den energiform, der matcher dit behov bedst.

En investering i energi- og miljørigtige løsninger kan spare dig for mange penge i det lange løb. Med den rette ekspertrådgivning kan du nemlig sikre store besparelser på din varmeregning.

Hvis du er i tvivl om din boligs energimæssige status, kan du booke et Energitjek hos os. Læs mere om energitjek her.

Vælg den rette energiløsning

Det kan være svært at danne sig et overblik over de mange fordele og ulemper ved de forskellige opvarmningsformer. Det skyldes blandt andet, at flere parametre spiller en rolle, når du skal vælge lige netop den opvarmningsform, der passer bedst til dig.

Eksempler på afgørende parametre for valg af opvarmningsform er husstandens årlige forbrug, antallet af etager samt boligens årgang. Derudover spiller graden af isolering også en betydelig rolle. Uanset hvordan din situation ser ud, garanterer vi at vi finder den helt rette varmeløsning, der passer til dit behov.

Vi tilbyder en helhedsvurdering og en totalløsning

Med os som samarbejdspartenere, kan du være sikker på at du altid får en helhedsorienteret vurdering, hvor vi medtager hele din bolig i vores gennemgang. Ud fra dette, kan vi tilbyde en totalløsning, som du kan skræddersy som det passer dig.

Hvis du beslutter dig for at omsætte dine energitanker til handling, står vi selvfølgelig klar til at tage hånd om det samlede projekt. Hos Bedre Bad - Bedre Energi Skive er vi nemlig med hele vejen. På den måde, sikrer vi at projektet kommer sikkert i havn, og bliver udført i høj kvalitet og til den aftalte tid.

Kontakt Bedre Bad - Bedre Energi Skive allerede i dag på 20 90 52 25 for en uforpligtende snak.

Læs også om: