Naturgas installation og service i Skive

Hos BGJ VVS i Skive har vi løsninger inden for naturgas til både private og erhverv. Vi har kompetencerne og erfaringen til at udføre:

  • Etablering af naturgaskedel
  • Renovering og vedligeholdelse af naturgasinstallationer
  • Naturgas service 

At skifte til naturgas

Vi kan dimensionere og installere et moderne naturgasanlæg hos dig, som giver dig en række fordele. Med naturgas får du ren og miljøvenlig energi – og dagens moderne naturgasanlæg er både stabile i drift og med en stor grad af sikkerhed. Hvilket er en stor og vigtig faktor at tage med i ligningen eftersom naturgasanlægget skal placeres i hjemmet eller i hvert fald tæt på.

Naturgas er ren og miljøvenlig energi

Er din gamle olie- eller gaskedel ved at være slidt og for dyr i drift? Så lad os give dig et godt tilbud på udskiftning til et moderne naturgasanlæg. Der er penge at spare med en ny energirigtig gaskedel. Naturgas er en god og miljøvenlig opvarmningsform. I og med at organismerne har ligget ude i naturen i millioner af år så er der dannet gas og denne gas kan brændes af og generere varme til de danske husstande. Det er en forholdsvis billig opvarmningsform.

Vedligeholdelse af eksisterende naturgasanlæg

Det kan være en god ide, at sikre at dit naturgasanlæg er moderniseret. Den nyere gaskedelteknologi er nemlig væsentligt mere effektiv end ældre gaskedler, da den har mere præcis styring og drift. Du kan for eksempel overveje en kondenserende kedel, som med dens forbedret egenskaber, kan give besparelser helt op til 30% på din varmeregning.

Kontakt lokale specialister i naturgasanlæg

Kontakt os på tlf. 20 90 52 25 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for en uforpligtende snak om naturgas.

Vi udfører installation og service af naturgasanlæg for private og erhvervskunder i Skive og omegn - herunder bl.a. Viborg, Holstebro og Struer.

Læs også om: