Naturgas

– installation og service

 

Naturgas er en miljøvenlig og billig form for opvarmning, som er let at bruge i hverdagen. Har du i dag et oliefyr, vil du kunne spare helt op til 25% på din varmeregning, med et gasfyr.

Hos Bjarne Jespersen – Bedre Energi i Skive, har vi stor kompetence og erfaring i:

  • Nyetablering af naturgasinstallationer
  • Vedligeholdelse af naturgasinstallationer
  • Renovering af eksisterende naturgasinstallationer
  • Servicering - regelmæssig service

Vi udfører opgaver for både private og erhvervskunder.

Ren og miljøvenlig energi

Er din gamle olie- eller gaskedel ved at være slidt og for dyr i drift? 
Så lad os give dig et godt tilbud på udskiftning til et moderne naturgasanlæg. Der er penge at spare med en ny energi-rigtig gaskedel. Naturgas er en god og miljøvenlig opvarmningsform. I og med at organismerne har ligget ude i naturen i millioner af år så er der dannet gas og denne gas kan brændes af og generere varme til de danske husstande. Det er en forholdsvis billig opvarmningsform.

Eller ønsker du at gå over til naturgas fra anden energiform?

Vi kan dimensionere og installere et moderne naturgasanlæg hos dig, som giver dig en række fordele. Med naturgas får du ren og miljøvenlig energi – og dagens moderne naturgasanlæg er både stabile i drift og med en stor grad af sikkerhed. Hvilket er en stor og vigtig faktor at tage med i ligningen eftersom naturgasanlægget skal placeres i hjemmet eller i hvert fald tæt på. 

Husk at tjekke dit nuværende naturgasanlæg

Det kan være en god ide, at sikre at dit naturgasanlæg er moderniseret. Den nyere gaskedelteknologi er nemlig væsentligt mere effektiv end ældre gaskedler, da den har mere præcis styring og drift. Du kan for eksempel overveje en kondenserende kedel, som med dens forbedret egenskaber, kan give besparelser helt op til 30% på din varmeregning.

Her installerer vi naturgasanlæg

Vi udfører installation af og service på, naturgasanlæg for private og erhvervskunder i Skive og omliggende byer, herunder Vibrog, Holstebro og Struer.

 

Læs også om: