Oliefyr

Små forbedringer, gode besparelser!

 

Pr. 1 januar 2016 – er det ikke længere tilladt at udskifte sit gamle oliefyr til et nyt, hvis der er alternative opvarmningsformer i dit område. Hvis du har et ældre oliefyr, bør du derfor overveje hvad der skal afløse det gamle anlæg – for eksempelvis fjernvarme eller naturgas

Fordele med et moderne kondenserende oliefyr

Hos Bedre Bad Skive - Bjarne Jespersen VVS har vi mange års erfaring med installation af nye oliefyr og udskiftelse af gamle. Gennem disse erfaringer har vi fundet frem til en række af de fordele, som du kan opnå ved at udskifte dit gamle oliefyr.

  • Reducering af det årlige olieforbrug

  • Optimering af ressourcerne

  • Undgå uforudsete udgifter.

Ved udskiftelsen af dit gamlie oliefyr til et moderne kondenserende oliefyr, kan du opnå reduceringer af det årlige olieforbrug. Dette skyldes, at de nyere fyr anvender væsentligt mindre olie i opvarmningen. Dette resulterer i en optimering af dine ressourcer, og en mindre energiregning. Et oliefyr er jo aldrig den optimale løsning, hvis man er interesseret i, at skåne miljøet. Dog er de nyere modeller blevet væsentligt mere miljøvenlige, og derfor kan du reducere dit co2 forbrug, ved udskiftelsen af dit gamle fyr. Til sidst giver et nyt fyr dig også fordelen af, at være mere pålideligt og kræver mindre vedligeholdelse. Dette sparer dig omkostninger på længere sigt.

Rådgivning omkring dine opvarmningsmuligheder

Er du i tvivl omkring dine opvarmningsmuligheder, og omkring hvorvidt du må installere et nyt oliefyr i dit område? Vi forstår dig godt, og derfor står vi til rådighed med vores viden. Vi har styr på hvorhenne i Danmark man stadig må installere oliefyr, og hvilke alternative energi muligheder du ellers kan få. Har du et oliefyr, men kunne godt tænke dig en mere bæredygtig energiløsning, så er vi den rette samarbejdspartner. Vi kan tilbyde dig flere forskellige løsninger, der er mere eller mindre bæredygtige og skåner miljøet. Kontakt os allerede i dag, og sammen finder vi frem til den bedste energiløsning for dig.

Hvis du mangler en samarbejdspartner til opsætning af oliefyr, installationen af dette eller du vil have en kyndig og faguddannet montør til af servicere dit fyr, så kontakt BGJ VVS. Vi er en del af Bedre Bad - Bedre Energi kæden som sørger for kvalitetssikring og løbende auditering.

Få dit oliefyr forbedret

Men hvis du ikke er klar til at vinke farvel til oliefyret, er der godt nyt – du kan nu få en moderne kondenseret oliekedel, som udnytter energien væsentligt mere effektivt end det gamle. Det betyder store besparelser!

Kontakt os for gode råd og vejledning, til hvordan dit oliefyr kan fungere bedst muligt på Tlf.: 20 90 52 25

Her servicerer vi oliefyr

Vi servicerer oliefyr for private og erhvervskunder i Skive og omliggende byer.

Læs om andre energiløsninger: