Varmepumpe

– installation og service

 

Få masser af gratis energi  fra jorden eller luften.

Med den nyeste varmepumpeteknologi, kan du producere din egen energi og dermed spare op til 50% på varmeregningen. Det smarte ved varmepumper er, at den afleverede energimængde fra varmepumpen er 3-4 gange større, end den energimængde varmepumpen bruger - os som du betaler for.

Der findes 3 forskellige typer varmepumper:

  • Jordvarme: her hentes varmen fra 300 meter jordslanger, som lægges i ca. 1 meters dybde på din grund, hvilket derfor kræver en forholdsvis stor grund. Der er adgang til jordvarmen året rundt, via den varme som er o.pmagasineret i jorden - primært afleveret inde i huset til radiatorer.
  • Luft til vand varmepumpe: udnytter luftens energi til at producere varme samt vand til boligen. Varmepumpen bliver typisk installeret udenfor, mens der indenfor sidder en ventilator - det er den letteste type at installere.
  • Luft til luft varmepumpe: Luften udefra bliver komprimeret og energien bliver brugt til at opvarme frisk luft, som blæses direkte ind i din bolig for at opvarme boligen.

Dine boligforhold, din grunds beliggenhed og størrelse - bør ligge til grund for hvilken type varmepumpe du vælger.

Overvejer du at få installeret en varmepumpe?

Hos Bjarne Jespersen - Bedre Energi i Skive, udfører vi varmepumpeopgaver for private og erhvervskunder i Skive og omliggende byer. Kontakt os allerede i dag på Tlf.: 20 90 52 25.

 

Læs også om: