Referencer

Her på siden finder du en del af de forskellige cases, som vi har lavet gennem de sidste mange år. Du kan blandt andet læse om vores VVS-arbejde med skøjtebanen i Skive foran Rådhuset.

Du er altid også velkommen til at kontakte os på tlf: 20 90 52 25. Hos Bedre Bad Skive er vi altid imødekommende, og glæder os til at høre fra dig. Vi er din professionelle samarbejdspartner til løsning af en bred vifte af forskellige VVS-opgaver.

Skøjtebanen i Skive

Vi har udført og servicerer Skive Skøjtebane. Vi har monteret automat udlufter og ny trykekspantion. Væsken i rørene er minus 12 grader. Varmepumpen står på Skive Rådhus og opvarmer lokalerne med den varme, som bliver udviklet til nedfrysning af skøjtebanen. Hos BGJ VVS kan vi tilbyde rådgivning og service på næsten enhver installation. Læs mere om Energivejledning til private og erhverv.

Skiveskøjtebane bjarne Jespersen BGJ VVSSkiveskøjtebane2 Skiveskøjtebane
 

Kontakt os, hvis du er interesseret i at vide mere

Du er altid velkommen til at kontakte os, for yderligere info omkring vores udførte cases. Hos Bedre Bad Skive står vi altid klar med en hjælpende hånd, uanset hvilke spørgsmål vores kunder har. Kontakt os på tlf. 20 90 52 25 eller kom ned forbi butikken og få en snak. Vi kan med garanti løse dine problemer.