VVS arbejde

Specialviden inden for VVS – vi mestrer alle de traditionelle VVS-opgaver

Hos Bjarne Jespersen - Bedre Bad - Bedre Energi i Skive, løser vi enhver form for VVS-opgave – både de store og de små. Vi er din lokale VVS installatør. Vores aktiviteter omfatter bl.a.:

  • Badeværelse - inklusiv modernisering
  • Blikopgaver i forbindelse med facader, tag, skotrender, tagrender
  • Reparation af installationer inden for vand, varme og sanitet
  • Serviceopgaver – herunder forebyggende service

 

Fælles for alle opgaverne er, at vi altid leverer den mest optimale og økonomisk rigtige løsning til din tilfredshed. En løsning som vi finder igennem en tæt dialog med dig, så du ved, hvad der sker! Vi tilbyder også løbende service og eftersyn på alle VVS installationer, for at sikre en løsning der holder i længden.

Brug os – og lad os finde den helt rigtige løsning, for dig eller din virksomhed.

Små ændringer kan betyde store besparelser

Med korrekt servicering inden for vand-, varme-, ventilation- og energiinstallationer, kan du hente gode besparelser til din bolig. Derfor, udover at have fokus på funktionalitet, velvære og et godt indeklima, tilbyder vi også energirigtige løsninger, der kan skabe store besparelser på udgifter til vand og varme. Samt værdiforøge din bolig eller virksomhed.

Her løser vi kundernes VVS-opgaver

Vi udfører opgaver for private og erhvervskunder i Skive og omliggende byer. Vi tilbyder kun produkter af den højste kvalitet, det samme gælder vores arbejde. Alle vores medarbejdere er professionelle og fagudlærte. Vi går meget op i at levere en service og et stykke arbejde, som både vores kunder og os selv er fuldt ud trilfreds med. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Kontakt BGJ VVS APS v/ Bjarne Jespersen allerede i dag på 20 90 52 25 for en uforpligtende snak.

Læs også om: